"Het grootste onder 9 jaar-toernooi van ons land"

6 juni 2020

Terug

JeroSports partner Coen Moulijn Memorial Cup

Het in Rotterdam gevestigde bedrijf van Ronald van Marle wordt voor de edities van 2017 van beide toernooien verantwoordelijk voor het aantrekken en begeleiden van buitenlandse clubs. Via JeroSports kwam ook de eerste buitenlandse deelnemer aan de Stefan de Vrij Cup naar Ouderkerk aan den IJssel. De Schotse ploeg, Airdrie United, eindigde na de poulefase bij de laatste acht.

JeroSports is marktleider in de begeleiding van buitenlandse clubs naar toernooien in ons land. Ronald van Marle kan bogen op meer dan tien jaar ervaring en gaat voor de Stefan de Vrij Cup en Coen Moulijn Memorial Cup in 2017 nauw samenwerken met Ruud Kooijmans. JeroSports zal bovendien clubs uit zijn netwerk in ons land adviseren over deelname aan de Regio Rijnmond Cup en Provincie Brabant Cup.

De Coen Moulijn Memorial Cup voor F-jeugd wordt op zaterdag 20 mei 2017 gehouden bij SC Feyenoord in Rotterdam en de Stefan de Vrij Cup voor E-jeugd een week later, zaterdag 27 mei, in Ouderkerk aan den IJssel bij Spirit. Aanmelden kan via kooijmanswijk@gmail.com