"Het grootste onder 9 jaar-toernooi van ons land"

6 juni 2020

Nieuws item tumbnail

Negende editie 6 juni 2020

ROTTERDAM - De negende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup staat voor zaterdag 6 juni 2020 op de kalender.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Future Talent wint achtste editie

ROTTERDAM - Future Talent heeft de achtste Coen Moulijn Memorial Cup gewonnen.

 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Kooijmans druk met update

ROTTERDAM - Mensen als Ruud Kooijmans zijn hun gewicht voor Rotterdamse Sporticonen in goud waard. Niet altijd in beeld, maar wel altijd bezig. De onlangs in Pijnacker geridderde toernooileider beleeft in de aanloop naar de achtste Coen Moulijn Memorial Cup topdrukte.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Pouleindeling bekend gemaakt

ROTTERDAM - Toernooileider Ruud Kooijmans heeft de indeling van de 96 teams van de achtste Coen Moulijn Memorial Cup bekend gemaakt. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de Feyenoorder van de Eeuw staat voor zaterdag 8 juni op sportpark Olympia op de kalender.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Mr Schatsschool in training

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft samen met hockeyclub Feijenoord, voetbalclub FC IJsselmonde en de zeven scholen die zijn aangesloten bij de onderwijskoepel Horizon een grote stap gezet richting een sociale alliantie voor scholen met een zogenaamd cluster 3 en cluster 4 profiel.

 

 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Mr Schatsschool ook deelnemer

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft overleg gevoerd met drie vertegenwoordigers van de Meester Schatsschool Zuid, plus twee vertegenwoordigers van zorgorganisatie Humanitas over een structurele deelname kinderen van de basisschool uit de Rotterdamse wijk Vreewijk, die valt onder de onderwijs en jeugdzorgkoepel Horizon.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Herdenking achtste sterfdag

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen staat stil bij de achtste sterfdag van haar icoon Coen Moulijn. De Feyenoorder van de Eeuw overleed op 4 januari 2011 op 73-jarige leeftijd en wordt sindsdien door de stichting herdacht met een levend eerbetoon, de Coen Moulijn Memorial Cup.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Inschrijving 2019 GESLOTEN

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft de inschrijving voor de achtste Coen Moulijn Memorial Cup voor clubs per heden gesloten. Het aantal aanmeldingen voor het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de Feyenoorder van de Eeuw is het recordaantal deelnemers van 2017, 88 teams, reeds nu al genaderd.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Al bijna 70 aanmeldingen

 

ROTTERDAM - Het deelnemersveld van de achtste Coen Moulijn Memorial Cup gaat richting de zeventig clubs.

 

 

 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

MOC'17 maakt rentree

ROTTERDAM - MOC’17 maakt haar rentree bij Rotterdamse Sporticonen. De derdeklasser uit Bergen op Zoom komt met twee onder 9 jaar-teams van Pascal van Elzakker en Erkan Toruin in 2019 naar de achtste Coen Moulijn Memorial Cup.

Lees verder